Vi söker nya familjehem!

Att vara familjehem innebär att man i sitt hem tar emot barn och ungdomar som en till familjemedlem under en kortare eller längre tid. Familjehemscenter söker familjer i Östergötland med omnejd, som vill öppna sitt hem för ett barn eller en ungdom.

Det är ett uppdrag som involverar hela familjen. Ni kan bo på landet eller i stan, i villa eller i lägenhet. Ni kan vara gifta, sambos eller ensamstående. Vi söker familjer med olika bakgrund vad gäller utbildning, intressen, kultur och språk. Det viktiga är att alla i familjen är överens om att bli en till i familjen för ett tag.

Familjehem som samarbetar med Familjehemscenter erbjuds utbildning, konsulentstöd och handledning för att kunna möta barnets och sina egna behov på bästa sätt.

Att bli familjehem är att ge sig ut på äventyr! Det är både fantastiskt lärorikt och stundtals arbetsamt. Det kan vara att slitas mellan hopp och förtvivlan, men också stunder av djup tillfredsställelse över att få betyda något för någon annan. Välkommen med på äventyret!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt telefonnummer (obligatorisk)