Butik

Här kan du beställa våra Livsböcker. Du beställer enkelt genom att ange antal i formuläret, samt fyller i adressuppgifter längst ner på sidan. Betalning sker mot faktura. Alla priser är exklusive moms och frakt. Det går också självklart bra att ringa in din beställning på 0122-210 00 eller via e-post info@familjehemscenter.se.

Min story

Livsbok för äldre barn

Låt familjehemsbarn göra en resa genom tid och rum tillsammans med en vuxen som står barnet nära. Med hjälp av "Min story" för tonåringar dokumenteras barnets historia. En viktig resa att göra. Det går också bra att ta bort några sidor och använda den för barn som bor tillsammans med sina föräldrar. "En resa genom tid och rum" från Familjehemscenter, som är en enkel vägledning för den vuxne, följer med på köpet. Pärmformat A4.

Pris:

1-10 325:-/st
11-20 295:-/st
21- 275:-/st

6% moms och frakt tillkommer.

Berättelsen om mitt liv

Livsbok för yngre barn

Låt familjehemsbarn göra en resa genom tid och rum tillsammans med en vuxen som står barnet nära. Med hjälp av "Berättelsen om mitt liv" för barn dokumenteras barnets historia. En viktig resa att göra. Det går också bra att ta bort några sidor och använda den för barn som bor tillsammans med sina föräldrar. "En resa genom tid och rum" från Familjehemscenter, som är en enkel vägledning för den vuxne, följer med på köpet. Pärmformat A4.

Pris:

1-10 325:-/st
11-20 295:-/st
21- 275:-/st

6% moms och frakt tillkommer.

Beställningsformulär

Min story
Antal:

Berättelsen om mitt liv
Antal:

Namn

Adress

Postnummer

Ort

E-postadress

Telefonnummer

Eventuell fakturaadress:

Namn

Adress

Postnummer

Ort